Data recovery

Data recovery

erkend Partner van Stellar Data Recovery Nederland! 

Een veel voorkomend probleem bij laptops, Macbooks en computers is het defect raken van de harddisk. Wanneer u geen goede back-up heeft, dan heeft u normaal gesproken een groot probleem. Toch zijn we in 80% van de gevallen in staat om van een defecte schijf nog data, zoals de mappen documenten en afbeeldingen, af te halen. Dit doen wij door gebruik te maken van speciale software.

Het komt ook voor dat de data drager(Harde schijf, SSD of biv. USB stick) in zodanige staat verkeerd, dat het ons niet lukt. In dat geval kan PCfix24 als partner van Stellar  een een beroep doen op hun expertise. Stellar is een gecertificeerd data recovery partner. De data drager word dan behandeld in een laboratorium met cleanroom. Let wel deze manier van data recovery is tijdrovend en duurder dan de eerstgenoemde softwarematige manier.  Wel is het zo dat het percentage qua data recovery op gemiddeld 95% ligt Er word altijd met de klant overlegd over welke manier de voorkeur heeft.  De laatst genoemde manier van data recovery is uitermate geschikt voor belangrijke bedrijfs data

Heeft u een schijf of andere datadrager, waar data op staat die u graag terug wil? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bent u data kwijtgeraakt?
Sluit direct uw pc af.
Alles wat u nog gaat doen op uw pc kan die data vernietigen. 

Alvast een recovery bij Stellar  aanvragen ? Dat kan via het formulier hieronder:

 
© 2024 by PCFix24